Tis Monte

Kompanija Tis d.o.o. je na tržištu poznata po profesionalnom pristupu, konkurentnosti, poštovanju rokova, sigurnim isporukama, kao i kvalitetu međuljudskih odnosa, Osnovana 1993. godine sa središtem u Ivanjici, uz sistematski i gradualni pristup razvoju firme na teritoriji Srbije, kao rezultat ima poziciju jedne od najboljih kompanija u oblasti trgovine, kao i merila kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Nakon opravdavanja poverenja koje kompaniji ukazuju eminenti kupci već dugi niz godina, Tis d.o.o. je osnovao i distributivni centar u Crnoj Gori.

Od 2021. godine sa radom počinje novi poslovni prostor na području Podgorice, gde se razvijaju dodatni tehnološki i personalni kapaciteti za serijsku i poluserijsku proizvodnju nameštaja, čime se obezbeđuje stručna i logistička pomoć klijentima pri kompleksnim zahtevima od sada i na inostranom tržištu.

U distributivnom centru Tis Monte izložbeni prostor je uređen na najmoderniji način i omogućava kupcima pregled kompletnog asortimana TIS-a, kako u pogledu pločastih materijala, tako i u pogledu kant traka i okova za nameštaj.

Tis Monte

Vojislavljevića br. 38B, Podgorica

Telefon: +382 20 450750

Telefon: +382 20 450752

office@tismonte.me

www.tismonte.me