Odabir pravog dekora nekada može biti otežan, pogotovu ako je izbor prevelik. Kako bi olakašali svojim kupcima odabir adekvatnih dekora za nameštaj odlučili smo se za implementaciju softverskog rešenja

VDS PROFI

by

VDS PROFI je fleksibilna programska podrška za vizuelizaciju namenjena svim proizvođačima i savršen alat za PC i prenosive kompjutere. Omogućava pojedinačno oblikovanje prostorija s dekorima nameštaja i laminatnim podovima. VDS PROFI startuje tamo gde standardni CAD softver dostiže svoja ograničenja.

Sa VDS PROFI, konsultacije naših klijenata dostižu maštu i kvalitet.

VDS PROFI - JEDNOSTAVAN DIZAJN

Dizajnirajte realne slike prostorija uključujući podove, zidove, plafone i vrata, na brz i jednostavan način. Nova ZOOM 2012 dekor kolekcija i FLOORLINE kolekcija za laminatne podove su integrisane u VDS PROFI i redovno se ažuriraju.

PROFESIONALNA KONSULTACIJA

Možete pripremiti dokumente za profesionalnu konsultaciju u VDS PROFI samo jednim klikom miša – naravno sa logom vaše firme. U VDS PROFI SHOW, možete pripremiti prezentacije vaših projekata uz minimalan napor, a možete kreirati i kolaže.

OSTALE MOGUĆNOSTI DIZAJNA

Harmonične kombinacije dekora i boja, rotiranje dekora i podova, detalj proizvoda glavnih tehničkih osobina boja i dekora.

VIZUELIZACIJA PROJEKATA KUPACA

Nema bolje preporuke od vašeg sopstvenog uspeha. Možete kreirati vaše projekte u VDS PROFI, bilo kao fotografiju ili u formi skp datoteke.

VDS PROFI VIDEO

UNOS DOPUNSKOG MATERIJALA

Dopadaju vam se neobične kombinacije i ne volite da vas ograničavaju? VDS PROFI vam dozvoljava da unosite materijale po vašem izboru i kataloge renomiranih proizvođača.