DISTRIBUTIVNI CENTAR JELOVICA - KRAGUJEVAC

U nastojanju da svoju poslovnu orijentaciju i spektar mogućnosti u potpunosti zaokruži TIS d.o.o. je svoj tržišni izraz proširio i lociranjem na tržište centralne Srbije u Kragujevcu.
U okviru firme Tis-Jelovica, smeštene u Industrijskoj zoni Kragujevca na 3000m², TIS d.o.o. ulazi u završni segment tretiranja pločastog materijala kroz najrazličitije usluge i izradu gotovih elemenata atipičnog nameštaja od pločastih materijala.

Takođe, razvija tehnološke i personalne kapacitete za serijsku i poluserijsku proizvodnju nameštaja čime otvara mogučnost stručne i logističke pomoći svojim klijentima u poslovima velikih opremanja, zahtevnih poslova na domaćem i inostranom tržištu.
Tis-Jelovica kroz dugugodišnji proces formiranja svog poslovnog i tržišnog potencijala postaje sinonim za visok kvalitet, moderan dizajn i profesionalni odnos prema krajnjem kupcu:

  • Maloprodaja: pločasti materijali, kant trake, okovi za nameštaj, poluproizvodi

  • Usluge: izrada elemenata po meri, izrada nameštaja po narudžbini (rezanje, kantovanje, krivolinijska obrada, gerovanje, falcovanje, nutovanje, tiplovanje…), projektovanje i dizajn nameštaja, montaža i mogućnost velikih opremanja, transport.

Tis – Jelovica d.o.o.
Industrijska zona Petrovac, 34000 Kragujevac,
Kanicova bb
Tel: +381 34 333 400; Fax: +381 34 333 400
office@tis-jelovica.rs