Podne obloge su esencijalni deo svakog enterijera, doprinoseći ne samo estetici prostora, već i udobnosti, funkcionalnosti i održavanju higijene.

Sa širokim izborom materijala, tekstura, boja i dezena, podne obloge omogućavaju personalizaciju svakog prostora i stvaranje željenog ambijenta.

Jedan od najpopularnijih materijala za podne obloge je laminat. Laminatne podne obloge su izdržljive, otporne na habanje i lake za održavanje, što ih čini idealnim izborom za prostorije sa visokim stepenom saobraćaja poput dnevnih boravaka, hodnika ili kancelarija. Pored toga, laminatne podne obloge dolaze u različitim dezenima koji oponašaju prirodni izgled drveta, kamena ili pločica, pružajući širok spektar estetskih mogućnosti.

Za ljubitelje prirodnih materijala, tu su i drvene podne obloge. Drveni podovi dodaju toplinu, eleganciju i autentičnost prostoru, stvarajući prijatan i rustičan ambijent. Mogu se birati različite vrste drveta, boje i završni premazi kako bi se postigao željeni izgled i stil.

Pored prirodnih drvenih podloga, tu je i kompozitni deking premijum kvaliteta, proizvođača TimberTech, koji je značajno dugotrajniji i izdržljiviji od drvenih obloga, dok ujedno poseduje izgled i teksturu prirodnog drveta.

Laminatni podovi za vlažne prostorije – Egger Aqua+ laminati se uopšte ne boje vode!

Da li biste umesto hladnih pločica želeli da imate drveni pod? EGGER Aqua+ je posebna tehnologija koja čini da laminatni pod bude vodootporan i do 72h.

Zbog vrhunskog kvaliteta obrade i izdržljivosti, Aqua+ laminatni podovi su idealni za poslovne prostore, kuhinje, kupatila, predsoblja i hodnike. Osim u drvnim dekorima, ovaj laminatni pod je dostupan i u dekorima sa motivima pločica, kamena i mermera.

Glavne prednosti ovog laminatnog poda za vlažne prostorije su dugotrajnost i jednostavno održavanje. Egger Aqua+ laminatni podovi su, takođe, pogodni za podno grejanje.

Možete bez problema koristiti čistače na paru prilikom čišćenja Aqua+ laminatnih podova u komercijalnim prostorima. Sigurnost i kvalitet Aqua+ laminatnog poda Vam pruža dugogodišnju garanciju za njegovu primenu u Vašem domu.

  • Pogodan za ugradnju u vlažne prostore.
  • Otporniji na vodu od konvencionalnog laminata.
  • Nema rizika od bubrenja kada se uslovi okoline promene.
  • Brza i laka instalacija zahvaljujući CLIC it! tehnologiji.
  • Lako čišćenje i održavanje sa ili bez parnog čistača.
  • Dugogodišnja garancija za kućnu upotrebu, 5 godina za komercijalnu upotrebu.

Tis vodič – Dok se enterijer i eksterijer naših domova i poslovnih prostora neprestano razvijaju, izbor odgovarajućih podnih i zidnih obloga, materijala za nameštaj, i pratećih elemenata postaje ključan za postizanje harmonije, funkcionalnosti i estetike.

Obezbedili smo odgovore na sva pitanja u vezi ključnih aspekata odabira i postavljanja podnih obloga u Vašem životnom, ali i poslovnom prostoru.

Pročitajte više ovde.

TimberTech deking za sve vremenske uslove uz izdržljivost i trajnu lepotu –

Deking bi trebao da doprinese privlačnosti Vašeg doma i da predstavlja mesto gde se stvaraju dragocene uspomene – a ne mesto redovnog, skupog održavanja. Međutim, tradicionalnom drvetu će biti potrebno upravo to: mnogo iscrpljujućeg održavanja tokom godina. Rešenje? Drvo nije jedina opcija. TimberTech deking za sve vremenske prilike je idealan izbor za Vaš životni prostor na otvorenom zbog svoje izdržljivosti i trajne lepote.

TimberTech® kompozitni deking održava vrednost Vaše podne obloge na visokom nivou, a uticaj vremenskih uslova na minimum — sve to uz malo  održavanja.

Pročitaj više ovde.