KOMPAKTNO, PRECIZNO, SVESTRANO

Naš mašinski park opremljen je krojačima najnovije generacije koji su osposobljeni za rezanje sa savršenom preciznošću. Sofisticiranost mašina omogućava nam da se osim besprekorno savršenog reza kreira i idealna ugaonost i paralela u sečenju. Sečenje po meri omogućava Vam da osmislite i napravite unikatan komad nameštaja, prilagođen Vašem ukusu i potrebama. Rezanje pločastih materijala vrši se na vrhunskim horizontalnim formatizerima (Biesse, Schelling), kod kojih je preciznost dovedena do perfekcije – rezanje se vrši sa tačnošću od jednog milimetra.

Dvostruka presa, sa dvostrukom, nezavisnom strukturom, omogućava primenu doslednog, kontrolisanog pritiska na gomile panela koji će se seći, zahvaljujući neprekidnim radom hvatača, koji takođe stvara stvarnu zatvorenu komoru za trim rezova i efikasan vakuum za uklanjanje prašine što dovodi do vrhunskog kvaliteta gotovog proizvoda.

Numerička kontrola garantuje potpuno automatsko upravljanje izvršenja sečenja obrazaca, i optimizuje sva kretanja u odnosu na kontrolisane ose (pritisak snopa, visina noža, nosači noža). To obezbeđuje da sečivo bude na odgovarajućoj visini tokom sečenja, a izračunava se najpogodnija brzina rezanja, a na osnovu visine materijala i trimovanjem se smanjuje širina. To pomaže da se obezbedi najbolji kvalitet sečenja u svakom trenutku.

NAJVIŠI NIVO PRECIZNOSTI

1446_n_biesse_selco_sk4_tavola_elevatrice
1439_n_biesse_selco_sk4_carro_lame

NAJVIŠI NIVO AUTOMATIZACIJE

Sa Schelling formatizerima , AUTOMATIZACIJA treba da bude napisana velikim slovima. Mašina postavlja nove standarde za efikasno rezanje cut-to-size veličine ploča za trgovinu ili industrijsku upotrebu sa najvećom mogućom automatizacijom u svojoj klasi .

Raznolikost automatskih podešavanja i automatsko praćenje, funkcije su koje osiguravaju optimizovanu i skladnu operativnu sekvencu.

Formatizere koje koristimo karakterišu mnogi automatizovani procesi za praćenje. Ovo omogućava optimizovanu i harmoničnu operativnu sekvencu . Stvarni format, kao i visina materijala obrađuju se automatski putem detekcije integrisanih senzora. Kretanje testere i rezanje se izvode istovremeno, što rezultuje u kraćem vremenu ciklusa. Brzinu kretanja testere automatski podešava visina materijala koji se obrađuje, omogućavajući maksimalnu brzinu .