IZLOŽBENI PROSTOR-MP PAZOVA

U okviru svoje prodajne mreže, posebno izdvajamo drvni centar u Novoj Pazovi na ukupno 2500 m2, jer je najmlađii i kao najnoviji jeste opremljen po najnovijim evropskim standardima. On predstavlja idealno mesto za zadovoljavanje svih potreba profesionalnih stolara, arhitekata i hobi majstora, ali ujedno jeste i alat za edukaciju naših zaposlenih i  pružanje pomoći i ideje svim našim klijentima.

Salon ima četiri posebna dela koji zajedno daju jednu savršenu celinu. Prvi deo odnosi se na prijem klijenta, radna mesta operatera gde se pružaju sve komercijalne i tehničke informacije, kao i usluge klijentima vezane za našu ponudu:

Centralni deo jeste izložbeni deo, koji obuhvata izložbene panoe, prezentere, eksponate nameštaja.

U ovom delu je omogućena i softverska vizuelizacija i animacija ambijentalnih rešenja kao pomoć klijentima.

Predstavljen je kompletan prodajni asortiman po svim sortimentima

Prodavnica okova je veoma funkcionalna i prostrana. Ona omogućava dostupnost svakog artikla, kao i demonstraciju primene najvećeg broja artikala. U izložbenom delu postavljeni su demonstrativni komadi nameštaja gde se uživo može isprobati i uvideti funkcionalnost savremenih rešenja za garderobne ormare, kuhinje, klizna vrata kao i brojne druge.

U okviru Showroom-a postoji poseban deo za odmor i relaksaciju klijenata. Ovaj prostor urađen je od svih ‘’specifičnih’’ materijala koje nudimo – laminati, kompakt ploče, rebrasti mdf, šper, blažujka. U okviru ovog Caffe-a omogućeno je praćenje kratkih filmova, prezentacija, a transparentan zid pruža nesmetan pogled na proizvodnju

Najsavremeniji tehnološko-proizvodni proces omogućava nam izvođenje svih sofisticiranih operacija vezanih za obradu pločastih materijala. Kapacitet je dodatno uvećan, a mašinski park je potpuno nov tako da se skupa garantuje precizna, brza i kvalitetna isporuka.

Tis d.o.o. Nova Pazova
Industrijska zona BB,

Tel: + 381 22 327 111; Fax: + 381 22 327 333
mp.pazova@tis.rs

Tis-Info-Distributivni-Centri