Kliknite na sliku za pregled table u celom formatu.

BrendKronospan
Status proizvodaNovo
Dužina2800
Širina2070
Debljina18
Boja jezgraNatur
DekorK-K512 SU
KolekcijaKronospan Global Collection 2023-2027
Kom/pakovanje27/1 paleta
Minimalna količina1
Naziv dekoraNative Pink
Noseća pločaIverica
Površinska strukturaSU
PrimenaUređenje enterijera
Tip dekoraUni
Ton bojeRoza

Šifra proizvoda: K512SUKS18

Osnovan 1897. godine kao austrijska porodična kompanija, Kronospan je najveći svetski proizvođač pločastih materijala od drveta. Tokom proteklih 100 godina, naša vlasnička struktura nam je omogućila da rastemo i koristimo se za promenljivi svet. Raspadom Gvozdene zavese 1980-ih, Kronospan je prepoznao mogućnosti širenja na novim tržištima istočne i jugoistočne Evrope.

Kronospan je vodeći svetski proizvođač ploča na bazi drveta koristeći naprednu tehnologiju, pa smo kao takvi pionirali mnoge ključne napretke naše industrije i nastaviće da vode razvoj proizvoda i inovacije u budućnosti. Naši proizvodi imaju široku primenu u industriji podova, nameštaja i opremanja.

Sistem vrednovanja na nivou cele organizacije pomaže nam da postignemo potreban tehnički napredak za održavanje i unapređenje naših standarda.

Kronospan takođe proizvodi specijalni i dekorativni papir, kao i druge prateće proizvode sa dodatom vrednošću, kao što su ploče sa melaminom, radne ploče, zidne ploče, prozorske daske, lakirani HDF, kompaktne ploče, laminate (HPL), šperploče i drugo. Kronospan proizvodi ploče na bazi drveta na više od 40 lokacija u mnogim zemljama.